12 juli 2022 laatste blog

12 juli 2022 22:48

Vandaag dan precies 25 jaar geleden dat ik terug kwam van scoutingkamp, te ziek om nog op mijn benen te kunnen staan…de diagnose; Diabetes Type 1.
In 25 jaar heb ik nog nooit zoveel over MIJN diabetes gesproken als in de afgelopen weken! Het waren mooie gesprekken; meiden (inmiddels ook moeders) die met mij op kamp waren, ook zij gingen weer even terug naar toen, het heeft veel indruk gemaakt. Bekende en minder bekende vrienden, familie en collega’s die wel weten dat ik diabetes heb maar nu nog een inkijkje hebben gekregen hoe het dagelijks is om Diabetes te hebben. En dan nog alle mensen die via Social Media of via via mijn blog hebben gelezen! Dank voor alle lieve reacties 😊Dank voor alle donaties, voor de wetenschap en genezing van Diabetes! #DON
Ik sluit deze 25 jaar toch bijzonder af, het moest zo zijn denk ik…Zondag heb ik mijn Welp uitgezwaaid, voor het eerst op kamp met de scouting! De scouting waar het voor mij zo verschrikkelijk eindigde, is zij nu begonnen aan een fantastisch avontuur! Het was even slikken, maar ook goed zo!