Stichting Don - Halve Marathon Utrecht

Normal 2218c932d551b4b60d2b40a82bed1ad4e004e4e6
Qr
van totaal € 500 (0%)

Geld ophalen voor genezing van mijn, en andere mensen hun, Diabetes Type 1.
Ik wil mijzelf ook uitdagen om structureel te blijven sporten. Mijn gezonde leefstijl moet zorgen voor minder complicaties op lange termijn. Diabetes type 1 is een sluipmoordenaar, hier moet een oplossing voor gevonden worden! Ik zet mij ook actief in voor Stichting Don.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.