Rennen voor Diabetes

Dit is de actie van Isabelle Mansour
Qr
van totaal € 2.500 (104%)

Diabetes type 1 is één van de meest voorkomende chronische ziekten bij kinderen en tieners. Huidig onderzoek is voornamelijk gefocust op het veraangenamen van het dagelijks leven van patiënten. Stichting Don ondersteunt, en is actief op zoek naar, baanbrekend onderzoek dat gedaan wordt met als doel complete genezing van diabetes type 1.

Door deelname aan de Bruggenloop willen wij aandacht vragen voor Diabetes Type 1 en een bijdrage ophalen voor Stichting DON zodat zij verder onderzoek kunnen doen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.