Kiting against diabetes type 1

Opgehaald

4.376
43% bereikt van het totaalbedrag € 10.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

 

Sinds mijn 13e levensjaar heb ik diabetes type 1. Net als 100.000 andere mensen in Nederland. Het is niet aan mij te zien, maar deze ziekte heeft toch een grote impact op mijn leven. Ik prik ongeveer vier keer per dag en ben constant met deze ziekte bezig. Diabetes type 1 kan je nooit een dag met rust laten. Daarom heb ik een kite-event bedacht; ik wil zo veel mogelijk geld ophalen om deze ziekte de wereld uit te helpen. Kitesurfen is een grote hobby van mij en daarom organiseer ik samen met stichting DON een evenement voor kitesurfers die de strijd aangaan om zo hoog mogelijk te springen. 

Verschillende sponsoren hebben zich verbonden aan het event, dat is iets waar ik nu al trots op ben! Zo heeft Mifune de hele dag haar deuren voor ons geopend en bieden zij free food & beverage voor de deelnemers. Samen met PIQ zullen wij de hoogte van de sprongen bijhouden! De hoogste van de dag ontvangt een PIQ als prijs (aangeboden door Duotone, PIQ) En verder: afternoon tunes van DJ Ro en een toffe goody bag met o.a. een lycra shirt met alle sponsors (aangeboden door ION).

Elke deelnemer zal een PIQ op zijn board krijgen. Tijdens het event zal de hoogte van jouw sprong met deze PIQ worden gemeten. Er zullen verschillende heats plaatsvinden waarin je probeert zo hoog mogelijk te springen. Het event zal van start gaan, als er in een van de aangegeven weekenden een hele dag wind in voorspeld van ongeveer 22 knopen.

Heb je al zin gekregen om mee te doen? Wil jij samen met mij de strijd tegen diabetes type 1 aan gaan? Schrijf je dan nu in via onderstaande button. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro. Graag wil ik je daarbij vragen je te committeren aan een bedrag van 500 euro. Dit bedrag komt geheel ten goede aan onderzoek naar genezing van diabetes type 1. Je kunt dit bedrag bij elkaar verzamelen door je te laten sponsoren door bijvoorbeeld vrienden, familie, de buurman, het leuke barmeisje, de moeder van je beste vriend of je collega! Deze 500 euro is een streefbedrag, hopelijk haal jij natuurlijk nog veel meer op! Diegene die het meeste ophaalt krijgt een waanzinnige kiteprijs! Let op, jij bent op moment van inschrijven verantwoordelijk om dit streefbedrag bij elkaar te verzamelen. Dank, samen staan we sterk!

Spring & win! 1eprijs = een kite (aangeboden door Haarlem Kitesurfing)

Hoogste van de dag = een PIQ (aangeboden door PIQ,Duotone)

Hiernaast nog veel meer gave prijzen en goodies tijdens het event!

Bij vragen mail: martijnschipper3@gmail.com 

Locatie:

Mifune, Parnassiaweg 7, 2051 EC  Overveen

Windvenster: September (Voorkeur voor de weekenden)

Sponsors:

PIQ:

https://piq.com/kiteboard

https://www.instagram.com/piq/

Mifune:

https://mifune.nl

https://www.instagram.com/mifune_watersports/

Duotone:

https://www.duotonesports.com

https://www.instagram.com/duotone.kiteboarding.benelux/

Harlem kitesurfing:

https://harlemkitesurfing.com

https://www.instagram.com/harlemkitesurfing/

ION:

https://www.ion-products.com

https://www.instagram.com/ionbenelux/

Hang Eleven:

https://www.hangeleven.eu

https://www.instagram.com/hangeleven.eu/

O'Neill

https://www.oneill.com/eu/en/home

https://www.instagram.com/oneilleurope/