Ironman challenge Barcelona

Dit is de actie van Suzanne Tan
Normal 9b87cdba2ac413f1f93ed806dab1532fc8bc18e3
van totaal € 1.000 (432%)
Deelnemer is afgesloten

Lieve vrienden,

Zoals de meeste van jullie weten leef ik sinds 4 jaar met diabetes type 1💉. Een behoorlijke k* ziekte kan ik je vertellen. Alhoewel deze ziekte goed te behandelen is, valt het nog steeds niet te genezen. De complicaties kunnen ingrijpend zijn; blindheid, amputaties en hart- en vaatziekten. Mijn grootste droom is dan ook om van deze ziekte af te komen. Mijn moeder en ik gaan ons door middel van de Ironman 70.3 op 20 mei in Barcelona inzetten voor stichting DON. Stichting DON strijdt voor de genezing van diabetes type 1. Op 20 mei moeten mijn moeder en ik 1,9km zwemmen, 90km fietsen en 21km rennen. Wij hopen hiermee minimaal €1000 op te halen voor stichting DON.

Ik hoop heel erg dat iedereen mij een stukje dichterbij naar een leven zonder diabetes wil helpen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.