Help DON het onderzoek van Eelco de Koning toch te kunnen starten!

Sam Mebius
van totaal € 750.000 (2%)

10 november 2021
17.00 uur: Spannend! Stichting DON zet de puntjes op de i voor haar 3e lustrumviering. We willen deze avond geld ophalen voor het veelbelovende onderzoek van prof. dr. Eelco de Koning. Genezing van diabetes type 1, dat willen we bereiken en liefst zo snel mogelijk. Het wordt een superavond, we weten het zeker.

12 november 2021
07.00 uur: Weten we het wel zeker? De geruchten gaan dat het niet door kan gaan, vanwege de coronamaatregelen die door de overheid worden opgelegd.

12 november 2021
19.00 uur: Persconferentie. Het is nu definitief. Geen Fundraise avond morgen. Geen geld voor dit onderzoek.

Het nieuwe onderzoek van Eelco de Koning geeft mij en alle andere type 1 patiënten hoop! Daarom ben ik deze actie gestart. Help jij ons? Samen gaan we voor de genezing van diabetes type 1. 

Benieuwd wat prof. dr. Eelco de Koning wilt gaan onderzoeken? Bekijk hier de video: https://youtu.be/wFjlcT3ux_Q

 

www.don.nl/wordpartner

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.