Actie Actie Actie of Trainen trainen trainen

29 april 2022 09:00

Vorige week is het verhaal gedeeld op LinkedIn, ik heb eerst alleen mensen persoonlijk benaderd. Maar nu de kracht van sociale media ingezet. Ik wist dat het krachtig was maar zo krachtig dat wist ik niet +12.500 views. Dank jullie wel voor de grote support.

Het was dus afgelopen tijd een beetje wikken en wegen over Actie Actie Actie voeren of Trainen Trainen Trainen. Het is gewoonweg lastig in te passen in de schema's. Op kantoor is het erg druk. Daarnaast is het is nogal een uitdaging dat realiseer ik mij des te meer. 

Time is ticking het komt dichter en dichterbij, ik begin hem wel een beetje te knijpen. Afgelopen tijd ook veel tijd besteed aan eten. Wat kan je allemaal eten en wanneer ga je eten. Geert heeft mij getipt over de podcasts van beter worden nou die hebben zeker geholpen. 

Onderstaand heb ik nog wat trainingsmateriaal om met jullie te delen. 

Solotour de Flevoland

Wat een tocht was dit, in de ochtend vroeg weg om te kijken hoe het is om 7-8 uur in het zadel te zitten. Wel een rustige training om vooral de vetverbranding en het eten te trainen. Wat een mooie tocht was dit ook 

Reichwalds Classic

Mooie afstand, goed verzorgde NTFU tocht. Windkracht 3-4 groot gedeelte tegen. Met een paar klimmetjes erin niet super zwaar. Heerlijk rondgereden.